Make your own free website on Tripod.com


SADRZAJ:


FUDBALER #1 u NK Bosna
Ko je trenutno najbolji fudbaler NK Bosne?Trenutni Rezultati

Upisite na nasu e-mail listu!!!
samo ukucaj svoju e-mail adresu dole,
i klikni "join list"

Powered by ListBot

Add Me!

NOVOSTI NA STRANICI

7.10- EVO KAO STO VIDITE MALO SAM PROMIJENIO IZGLED STRANICE NIJE BAS SIMPATICNO KAD STRANICA IZGLEDA ISTO ZAUVJEK.

NA stranici ~o gradu~ dodali smo jos nekoliko slika grada Visokog,te smo malo tu stranicu i preuredili.

izasla je nova stranica JUKEBOX-realaudio files nasa muzika -dodajemo novu seriju pjesama svakog vikenda.

Evo Progalseni su pobjednici VOL awarda za mjesec august.Ako vi zelite da ucestvujete u sljedecem takmicenju- samo posalji te ime i adresu stranice u e-mail.Bit ce na listi istog dana.ADISIO@aol.com

Jos jedna vazna stvar,ako iko ko je tranutno u visokom hoce da radi samnom kao dopisnik za ovu stranicu,mogao bi mi dosta pomoci.Samo mi se javite u e-mail ili u chat pa ce mo se dogovoriti detaljnije.

SPORTSKE NOVOSTI

7.10 - ODIGRANO JE 9 KOLO BH PREMIJER LIGE ,AKO ZELITE VIDJETI REZULTATE I NESTO VISE O BH FUDBALU I SPORTU OPCENITO POSJETITE BH SPORTS stranicu. datuma 10.10 igrace se utakmica izmedzu fudbalskih reprezentacija BiH -Ceska Rep. na Kosevu .

Nakon slabe utakmice BiH-Farska Ostrava,odigrana je i utakmica Bih - Estonija.Utakmica zavrsena 1:1.Izvjestaj sa te utakmiceovim rezultatom nasi ipak zadrzali drugo mjesto u grupi.

Da li imate svoju sopstvenu stranicu?Ako je odgovor da zasto neprobate VOL AWARD -nagrada za najlijepsu BH stranicu.Sve sto trebate da uradite je poslati u e-mail adresu stranice i ime stranice.

Za vise slika grada Visokog idite na stranicu "O Gradu",RealAudio Muzika je u Jukebox,dok su midi filovi u Midi Muzika.u Web Adresaru ce te naci sve stranice vezane za grad Visoko.

FREEWERE DANA

Ovo je nova stvarcica na ovoj stranici,eto samo ime kaze u vezi cega je.Evo prvi Freewere koji smo izabrali da vam prikazemo je BarEyes - jedan mali programcic koji postavi malu animaciju(oci) na vasem ekranu u cosku koji ce pratiti vasu strelicu(cursor) kako god da ga micete.Postoji nekoliko finih opcija u vezi postavljanja ociju i tako to

Evo Konacnih rezultata sa glasanja za najlijepsi objekat u Visokom .Vidise da Viocani najvise vole svoju Bijelu Dzamiju Na sebilju,Koja je ubjedzeno prva poslije glasanja.
RK "VEMA" (2) 10%
   
Hotel Visoko (1) 5%
   
Bijela Dzamija (13) 65%
   
Srednjoskolki Centar (3) 15%
   
OS "Kulin-Ban" (1) 5%
   

Guestbook by GuestWorld

LE FastCounter